Hoppá!

2022.04.18. 14:15

Megdöbbentő részletek érkeztek Johnny Depp rágalmazási peréről

A színész nővére, Christi Dembrowski elmondta, hogyan bántalmazta őket édesanyjuk gyerekkorukban. Állítása szerint ugyanúgy, ahogy Amber Heard bántotta a színészt.

Kedden kezdődött Johnny Depp és Amber Heard 50 millió dolláros rágalmazási pere. A botrány még akkor robbant ki, amikor a sztárpár válása után Heard arról számolt be, hogy volt férje bántalmazta őt házasságuk alatt. Depp ezután indított pert exneje ellen - írja a Life.hu. A tárgyalás első napján Christi Dembowski, Depp nővére tanúskodott.

 

"Apa kedves, türelmes, szelíd ember volt, anyukánk azonban a teljes ellentéte, ideges szorongó és állandóan dühös" – mondta Christine. Hozzátette, édesanyjuk miatt zaklatott gyermekkoruk volt, hiszen a nő sokat bántalmazta őket.

 

 

Dembrowski emellett arról is beszélt, hogy ő mit tudott Depp és Heard kapcsolatáról. Elmondta, hogy történt egy eset, amit soha nem fog elfelejteni.

 

Épp Depp irodájában voltak, amikor a Christian Dior cég felhívta, hogy szeretne vele dolgozni. Johnny el is mondta Ambernek, hogy a Dior érdeklődik utána, mire Heard hitetlenkedve, undorral a hangjában válaszolt: "Dior? Miért akarna a Dior üzletelni veled? Ezek a ruhák a stílusról szólnak, neked pedig nincs stílusod" - idézte Ambert Depp nővére. 

 

"Nagyon sértő volt az egész, azóta sem tudtam elfelejteni" – mondta.

 

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!