Bulvár-celeb

2022.10.16. 22:00

Sosem találná ki, kinek az arca jelent meg egy háromgyerekes anyuka kandallójában

A nő először észre sem vette a jelenséget, unokatestvére hívta fel rá a figyelmét.

Illusztráció: Shutterstock

Egy nehéz nap után dőlt le a kandalló elé egy édesanya, miután lefektette három kisgyermekét. Készített egy fotót a tévéről és a kandallójáról, amit közösségi oldalán megosztott ismerőseivel - írja a Bors.

Nem sokkal később unokatestvére hívta fel a hátborzongató jelenségre a figyelmét. A 34 éves nőnek kétszer is meg kellett néznie saját fotóját, mire rádöbbent: a lángok közül Adolf Hitler figyeli.

"Amikor ránéztem a képre, egy arcot láttam, szemeket, orrot, szájat és egy nagyon markáns állat. Tényleg úgy néz ki, mintha bajusz lenne rajta. A fatörzsek elrendezése alapján pedig semmi oka nem volt a furcsa jelenségnek. Nagyon meglepett" – nyilatkozta a dél-walesi Bridgendből származó Hayleigh.

Amióta október 5-én megosztotta a kísérteties képet, már több mint 100 lájkot kapott és hozzászólások tucatja érkezett hozzá. Hayleigh ugyan nem hívta fel senki figyelmét a kísérteties alakra, de többen maguktól is belelátták a képbe. A háromgyerekes édesanya egyébként azt is megfogadta, hogy ezentúl mindig figyelni fogja a lángokat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!