Bulvár-celeb

2023.03.21. 11:50

Georgina Rodríguez egy évvel a tragédia után Ronaldóval közös gyermekük haláláról beszélt

Kiderült, miért halhatott meg a kicsi.

Forrás: AFP

Fotó: Oscar Gonzalez / NurPhoto

Georgina Rodrígueznek két saját gyermeke van Cristiano Ronaldótól és három gyereket nevelnek a futballklasszis előző kapcsolataiból. A modell 2022 áprilisában ikrekkel volt várandós, 

a fiú, Angel szülés közben meghalt, míg kishúga, Bella Esmarelda életben maradt.

Georgina elárulta, korábban három vetélésen esett át, és ez lehetett Angel végzetének oka – írja az Origo.

„Nőgyógyászhoz jártam, mert örökké hánytam – derült ki a Netflix I Am Georgina című sorozatának második évadából. – Éjjelente rémálmaim voltak, alig aludtam, végig nagyon aggódtam a terhesség alatt, milyen helyzetben lesznek, milyen lesz az ikrek világra jötte, ha éppen császármetszés lesz. Nagyon féltem az ultrahangvizsgálatok során, végig rettenetesen feszültnek éreztem magam korábbi három spontán vetélésem miatt.”

„Húsvéthétfőn jöttek világra – folytatta Ronaldo élettársa a Sportskeedának. – Bella erősnek, egészségesnek született, de Angel elhunyt.

Mivel még mindig nagy volt a hasam, ezért azt állítottam, hogy a fiunk még vár a születésével. Cristiano arról beszélt a gyermekeinknek, hogy Angel a mennyben van.”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!