gátlástalanul kihasználták

2020.11.15. 22:55

Elképesztő állítás: a BBC-nek köze volt Diana hercegné halálához?

A legújabb információk alapján kijelenthető, ha a BBC nem veri át a hercegnét egy interjúért, akkor még ma is életben lenne.

Forrás: Shutterstock

Úgy tűnik, Diana halála soha nem kerül le a napirendről. Néhány hete az egykori hercegné öccse elképesztő állítással állt elő. Charles Spencer szerint,

a BBC gátlástalanul csőbe húzta testvérét, amikor meghamisított bankszámla kivonatokat mutatott neki és Dianának, hogy ezzel rávegye egy iterjúra

Ezek alapján azt gondolták, hogy a nekik dolgozó embereket lefizette a királyi család, hogy kémkedjenek utánuk. Diana ezért mondott igent a tévécsatornának a Panorama interjúra, amiben kendőzetlenül beszélt Károly herceg hűtlenségéről.

Spencer gróf kijelentése óriási botrányt okozott Angliában, és ezt csak fokozta a Vanity Fair egykori szerkesztője, aki a walesi hercegné jó barátja volt.

Tina Brown néhány héttel a halála előtt együtt ebédelt Dianával, a hercegnő pedig ekkor elmesélte barátnőjének, hogy kirúgta a testőreit, akiket a királyi családtól kapott. Ugyanis attól félt, hogy ők is információkat gyűjtenek ellene.

Mindez azért fontos információ, mert ha az angol titkosszolgálat kötelékéből kikerült testőrök Dianával maradtak volna, akkor nem egy ittas sofőr ült volna a volánnál Párizsban, amikor az Alma alagútban végzetes balesetet szenvedtek.

Sőt nemcsak a sofőr lett volna más, de valószínűleg a lesifotósok sem tudták volna üldözőbe venni Diana és Dodi Fayed autóját, mert az ügynökök leszerelték volna őket.

Összességében a hercegnő még ma is életben lenne, ha a BBC nem veri át a bankszámla kivonatokkal, és ezért ő nem rúgja ki a testőrségét. Tina szerint ezért a legnagyobb brit tévétársaságnak közvetetten köze van Diana halálához.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!