Tragédia

2022.04.15. 05:50

A viharos tengerben lelte halálát az édesapa, a kisfia végignézte

Tizenegy éves gyermeke szeme láttára fulladt meg kedden Mallorcán egy német férfi, aki a nagy hullámok és a rossz idő ellenére ment be a vízbe.

A baleset kedden kora délután történt a Cala Romántica-öbölben, amikor az 54 éves német férfi a rossz idő ellenére a tengerbe indult, de egy nagy hullám hirtelen elsodorta, és nem tudta magát a felszínen tartani. Tizenegy éves fia a partról nézte végig az eseményeket - írja az Origo. 

A helyszínen öt strandoló sietett a bajba jutott turista segítségére. Próbálták a férfit kihúzni a vízből, közülük ketten a strand sziklás fala miatt megsérültek.

A körülmények ellenére az apát sikerült partra húzni. A kiérkező mentők helyszínen látták el a sérülteket, egyiküket kórházba szállították, fulladásos tünetekkel.

Az édesapát megpróbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni az életét.

A fiú pszichológiai segítséget kapott, családját a rendőrség próbálja megtalálni. A Diario de Mallorca spanyol lap szerint a férfit egy erős áramlat ragadta el, amely többször is a sziklához csaphatta.

Illusztráció: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!