Krimi

2022.10.03. 06:00

Vérfagyasztó képsorok: így sodor el egy kislányt a szabálytalan autós (videó)

Borzalmas perceket élt át egy édesanya. Szabályosan, a gyalogátkelőhelyen kelt át az úton, amikor majdnem elgázolták a lányával együtt. A száguldó autós meg sem állt.

Illusztráció: Shutterstock

A szeptemberrel elkezdődött a tanítás, így a sofőröknek ajánlott a szokottnál is óvatosabban közlekedniük iskolák és óvodák környékén. Ám nemrég egy olyan felvétel került nyilvánosságra, ami láttán mindenkinek garantáltan megfagy az ereiben a vér – írja a Ripost.

A zebrán próbált volna átkelni egy kiskocsit húzó nő, aki mellett ott haladt két rollerező kisgyermeke is. A lány nem figyelt oda és hamarabb akart átérni az úton, mint szülője, ám egy száguldó autós kis híján halálra gázolta. Mindezt pedig a helyesen, a zebra előtt leálló autós fedélzeti kamerája rögzítette.

Az édesanya valószínűleg sokkot kapott, két gyermekét visszaterelte a járdára, és ott vizsgálta meg őket. Szerencsére csak a pici lány rollere sínylette meg az ámokfutást.

A BpiAutósok oldala szerint egy friss jogosítvánnyal rendelkező sofőr követte el a kemény szabálysértést. Az illetékes rendőrség beszámolója alapján egyébként később visszatért a helyszínre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!