Krimi

2022.12.27. 07:00

Öngyilkos édesanyja teste mellett haldoklott szentestén az egyéves kisfiú

Napok múltán fedezték fel a két elhunytat: borzalmas véget értek.

Illusztráció: Shutterstock

A 35 éves Stacey Hackett soha nem fogja tudni kiheverni, ami történt. Úgy volt, hogy barátnője, Natalie Kane és a kisfia Harry a karácsonyt nála töltik, ám nem jelentkeztek. Stacey aggódni kezdett, és egy ismerősével elmentek a lakásukhoz - írja a Ripost.

"A gondolat, hogy Harry sír a lakásban, és senki sem jön hozzá, annyira felzaklatott. Ez mindannyiunk számára tanulság, hogy karácsonykor és egész évben figyeljünk a barátainkra és a szomszédainkra. Nem tudtam, hogy Natalie küszködik, és ha tudtam volna, komolyabban vettem volna a karácsonyi távollétét" – mondta összetörten Stacey.

A 27 éves Natalie öngyilkos lett, az egyéves Harry nem sokkal később kiszáradás miatt halt meg. A rendőrök szerint a kisfiú még 2-3 napig élhetett az anyja halála után. A kicsi holttestet a fürdőszobában találták meg, az édesanyáét pedig a nappaliban, a bontatlan karácsonyi ajándékok mellett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!