Krimi

2023.02.20. 10:12

Így néz ki ma a kislány korában szexrabszolgaként tartott Natascha Kampusch

Harmincöt éves lett a gyermekként elrabolt és nyolc évig fogságban tartott osztrák lány.

Forrás: AFP

Natascha Kampusch évekkel a szabadulása után osztotta meg a világgal a vele történt borzalmakat. A földi poklot kellett megélnie, miután tízéves korában elrabolták.

A kislány az iskolából indult haza, amikor Wolfgang Priklopil 1998. március 2-án berántotta az autójába, majd a háza 5 négyzetméteres pincéjében tartotta fogva nyolc évig. Egészen pontosan 3096 napig volt a gyermek a munkanélküli férfi alagsorának börtönében. A harmincas évei végén járó Priklopil éheztette áldozatát, volt, hogy csak egy szál répát kapott enni, hogy ne legyen ereje elmenekülni. Mindemellett lelkileg és testileg is bántalmazta, erőszakolta Nataschát, akinek végül sikerült megszöknie a szörnyetegtől. Priklopil ezután öngyilkosságot követett el, vonat elé vetette magát.

-
Forrás: AFP

„Szex közben megkötözött, hogy alvás közben meg ne támadhassam. Kábelkötegelővel bilincselte meg a kezemet, és magához kötözött éjszakánként... Amikor aztán újra bezárt a pincébe, még üvölteni sem voltam képes, az egész testem egyetlen néma üvöltés volt. (...) Még mindig járok terápiára, ez az életem része. Amit velem tettek, az elszomorító, és valószínűleg örökre áldozat maradok” – mondta Natascha.

Natascha Kampusch
Forrás: AFP

„El akarta adni a kocsiját, ezért ki kellett takarítanom – elevenítette fel a menekülés napját. – Mindig felügyelet alatt tartott, akkor is, amikor porszívóztam a kocsit. Egyszer csak megcsörrent a telefonja, és a zaj miatt pár lépéssel odébb ment. Odalopództam a garázsajtóhoz, amit mindig eltorlaszolt nehéz tárgyakkal, de aznap nem. Kilöktem az ajtót, és elmenekültem” – idézte fel Kampusch.

-
Forrás: AFP

A 35 éves Natascha napjainkban író, televíziós műsorvezető és aktivista. A fiatal nő bevallása szerint soha nem fogja elfelejteni a nyolcévnyi bezártság okozta szörnyűségeket, ezért inkább azt választotta, hogy szembenéz a múltjával és megírja a nagyközönség számára a történetét.

2010 -ben adta ki a 3096 Tage című könyvét, ami ugyanabban az évben hazánkban is megjelent 3096 nap címmel, sőt 2013-ban film is készült belőle:

Hogy miért vásárolta meg a szenvedései helyszínét adó házat és mit árult el Natascha a családalapítási terveiről, kiderül a Bors cikkéből. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!