müncheni évek

2018.10.18. 16:11

Egy rahedli pénzt kell fizetnie a verekedő Vidalnak

Egy éjszakai mulatóban történt verekedés miatt 800 ezer eurós (252 millió forint) bírságot kell fizetnie Arturo Vidalnak, az FC Barcelona chilei futballistájának.

Barcelona's Chilean midfielder Arturo Vidal sits on the bench during the Spanish league football match Club Deportivo Leganes SAD against FC Barcelona at the Estadio Municipal Butarque in Leganes on the outskirts of Madrid on September 26, 2018. (Photo by OSCAR DEL POZO / AFP)

Fotó: AFP

A 31 éves játékos tavaly testvérével együtt – még a Bayern légiósaként – botrányt okozott egy müncheni diszkóban: egy vodkásüveggel úgy fejbe vágott egy férfit, hogy annak több öltéssel kellett összevarrni a fejbőrét, ráadásul kisebb agyi károsodás miatt hetekig munkaképtelen volt.

Ezért egy bajorországi bíróság csütörtökön – távollétükben – pénzbírságot szabott ki rá és testvérére, Sandrinóra, aki 18 ezer eurós büntetést kapott.

Ha a fivérek nem fizetnek, várhatóan letartóztatási parancsot adnak ki ellenük.

A 103-szoros válogatott Vidal idén szerződött a müncheni klubtól Barcelonába.

Borítókép: AFP / Oscar del Pozo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában