manchester united

2019.01.26. 11:42

Testvére szerint Pogba csak a Real vagy a Barca játékosa lehet

Florentin Pogba szerint José Mourinho távozásával testvére ismét boldog Manchesterben, így nem aktuális a klubváltásáról beszélni. Ám ha el is igazol majd a Unitedtől, a megszerzésére csupán a Barcelonának és a Real Madridnak lehet reális esélye.

Manchester United's French midfielder Paul Pogba reacts during the English Premier League football match between Manchester United and Brighton and Hove Albion at Old Trafford in Manchester, north west England, on January 19, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Fotó: AFP

„Mourinho távozása kulcsfontosságú volt – nyilatkozta Florentin Pogba. – Paul nem volt boldog, ez tisztán látszott.

Ole Gunnar Solskjaer érkezésével ez megváltozott, immár minden sokkal jobb. Az öcsém a United utánpótlásában eltöltött ideje óta ismeri, remek a viszonyuk, így most sokkal boldogabb.”

- idézi az As értesüléseit a Nemzeti Sport.

„Ha távozik is majd, jelen állás szerint három klub van a Földön, amelyben még előrébb léphetne. A Manchester City, a Barcelona és a Real Madrid.

A Citybe biztos nem igazolna, így marad két opció.”

Florentin elárulta, testvérét korábban mind a két spanyol klub megpróbálta szerződtetni, ám Paul inkább a szívére hallgatott és 2016 nyarán visszatért Manchesterbe.

Borítókép: Pogba a Brighton elleni győztes PL-meccsen

AFP / Oli Scarff

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában