küzdelem

2020.05.09. 11:49

McGregor kész kiállni De La Hoyával

A botrányairól is elhíresült Conor McGregor, a kevert harcművészet (MMA) egyik legismertebb alakja kijelentette: kész bokszolni a korábbi profi ökölvívó-világbajnok Oscar De La Hoyával.

Irish mixed martial arts artist Conor McGregor arrives for the 62nd Annual Grammy Awards on January 26, 2020, in Los Angeles. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

A 31 éves ír ketrecharcos így reagált De La Hoya nyilatkozatára, amelyben

a 47 éves amerikai azt mondta: két menet alatt kiütné a ringben McGregort.

Az UFC szervezet volt pehely- és könnyűsúlyú bajnoka a ketrecen kívül is vállalt már csatát, igaz, pórul járt, mert a profi boksz veretlenül visszavonult korábbi világbajnokától, az amerikai Floyd Mayweathertől az ökölvívás szabályai szerint 2017-ben vívott meccsükön technikai KO-val kikapott.

„McGregor MMA-sként az oktagonban tetszik, de a bokszring egy másik világ”

- idézte a The Sun a hat különböző súlycsoportban is vb-címet szerzett, majd 2009-es visszavonulását követően a profi bokszban promóterként tevékenykedő De La Hoyát, aki illetlen szavakkal minősítette az ír harcos ökölvívótudását, hozzáfűzve: két menet alatt végezne vele a szorítóban.

Erre válaszolt most

McGregor Twitter-üzenetben, azt írva: elfogadja a kihívást.

McGregor MMA-sként 22 meccset nyert és négyet veszített el. De La Hoya, aki 1992-ben amatőrként olimpiai bajnoki címet szerzett, a hivatásosok táborában hat vereség mellett 39 győzelmet aratott, közte 30-at kiütéssel.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában