sírás a vége

2020.06.14. 12:00

Képet készített Messivel egy rajongója – aztán jött a hidegzuhany

A fiatal francia rajongónak ki kellett törölnie a telefonjából a Lionel Messivel készített közös képet, amelyet a Mallorca-Barcelona zárt kapus spanyol labdarúgó-bajnoki mérkőzésen a pályán készített.

Barcelona's Argentine forward Lionel Messi gestures during the Spanish League football match between RCD Mallorca and FC Barcelona at the Visit Mallorca stadium (Son Moix stadium) in Palma de Mallorca on June 13, 2020. (Photo by JAIME REINA / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jaime Reina

A szombat esti, mallorcai meccs 54. percében

a zárt kapuk ellenére a pályára szaladt egy argentin válogatott mezbe öltözött fiatalember, hogy lefotózza magát bálványával, Lionel Messivel.

A vendég Barcelona hatszoros aranylabdás támadója egy góllal és két gólpasszal járult hozzá a címvédő és éllovas 4-0-s sikeréhez.

A hazai klub nem tudta megválaszolni, hogy a vírushelyzet miatt rendkívül szigorú biztonsági előírásokat és beléptetési rendszert hogyan sikerült megszegnie,

illetve kijátszania a francia származású, de Mallorcán élő szurkolónak. A találkozóra mindössze 229 embernek volt belépési engedélye.

A rendezők elfogták és levezették a pályáról a drukkert, akit a stadionban a rendőrök azonnal kihallgattak. A Messi-rajongó később a spanyol újságok helyszíni tudósítóinak elmondta:

már a kényszerpihenő alatt eltervezte, hogyan lóg be a stadionba.

Hozzátette: a találkozó 40. percének környékén barátaival érkezett a létesítményhez, amelybe a kétméteres kerítés átmászását követően tudott bejutni. Közölte: a rendőrök felvették az adatait és mielőtt elengedték volna, kitöröltették a telefonjával készített Messi-képet.

Borítókép: Messi sem értette, mi történik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában