Tottenham Hotspur

2021.01.25. 13:40

Mourinho szerint Bale-nek meg kell dolgoznia a játékpercekért

A portugál szakember a 31 éves futballista kevés pályán töltött idejét firtató kérdésre azt mondta, nem ad „csak úgy” játékidőt a labdarúgóknak.

Az edzésen nyújtott kiegyensúlyozott teljesítménnyel dolgozhat meg a játékidőért Gareth Bale, a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának walesi válogatott szélsője a vezetőedző José Mourinho szerint.

A portugál szakember a 31 éves futballista kevés pályán töltött idejét firtató kérdésre azt mondta, nem ad „csak úgy” játékidőt a labdarúgóknak.

„Tisztában vagyunk azokkal a nehézségekkel, amelyeket át kellett élnie az utóbbi néhány szezonban, de a legfontosabb az edzésmunka, mert ha egy játékos a tréningeken kiegyensúlyozott teljesítményt mutat, akkor készen áll és megdolgozott a pályán töltött percekért” – mondta Mourinho a másodosztályban sereghajtó Wycombe Wanderers otthonában sorra kerülő hétfő (ma) esti FA Kupa-találkozó előtt.

„Jól dolgozik, csakúgy, mint a többiek, de minden az önbizalmán múlik. Ha jól érzi magát és magabiztos, akkor játszani fog” – jelentette ki Mourinho.

Bale-t a Real Madrid tavaly szeptemberben adta vissza kölcsönben a Tottenhamnek, melynek szurkolói kitörő örömmel fogadták a hírt, ám a walesi játékos azóta javarészt a kispadon kapott helyet, csak egy bajnoki mérkőzésen volt kezdő, ugyanakkor az Európa-ligában többször jutott szerephez.

A Spurs továbbjutásra esélyesként lép pályára a Wycombe vendégeként, Mourinho azonban várhatóan felforgatja majd a csapatát, amely a hétközi Premier League-forduló csütörtöki játéknapján a bajnoki címvédő Liverpoolt fogadja.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában