Magyar–német

2022.06.09. 12:45

Flick szabadnapot adott játékosainak

A Nationalelf – csakúgy, mint Marco Rossi csapata – egy héten belül a harmadik tétmérkőzését játssza majd.

Csütörtökre (mára) szabadnapot adott játékosainak Hansi Flick, a szombaton Magyarországon vendégeskedő német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A Nationalelf – csakúgy, mint Marco Rossi csapata – egy héten belül a harmadik tétmérkőzését játssza majd, amikor a Puskás Arénában pályára lép a Nemzetek Ligája A divíziójának harmadik fordulójában.

A német válogatott a herzogenaurachi edzőtáborban tartózkodik, ahol csütörtökön az edzések helyett szabadon tölthetik idejüket a játékosok, a létesítményben sok kikapcsolódási lehetőség várja őket.

A németek az olaszok elleni idegenbeli 1-1-gyel kezdték a sorozatot, majd kedden ugyanilyen eredményt értek el az angolokkal szemben Münchenben. A magyar válogatott kezdésként nagy meglepetésre 1-0-ra verte itthon az angolokat, majd 2-1-re kikapott az Európa-bajnok olaszoktól Cesenában.

A Flick-csapat – amely a júniusi program zárásaként, jövő kedden Mönchengladbachban fogadja az olaszokat – pénteken késő délután repül Budapestre.

Borítókép: Hansi Flick német szövetségi kapitány a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportja második fordulójának Németország–Anglia mérkőzésén Münchenben 2022. június 7-én. Fotó: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában