Mi lett volna, ha?

2022.12.27. 14:56

A Real Madrid sztárja játszhatott volna a vb-n, állítja Benzema menedzsere

A francia csatár a a katari labdarúgó-világbajnokság előtt megsérült, de a keretből nem vették ki, vagyis adminisztratív akadálya nem lett volna a szerepeltetésének, mégsem kapott lehetőséget. Benzema menedzsere szerint a kieséses szakaszban már pályára léphetett volna.

Karim Benzema az érmére harapva ünnepel, miután a Real Madrid 1-0-ra legyőzte a Liverpool FC csapatát a saint-denis-i Stade de France stadionban 2022. május 28-án

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Ronald Wittek

A gallok 35 éves támadója november 19-én, az Ausztrália elleni első vb-mérkőzésük előtt sérült meg. Lényegében az egész világbajnokságon az volt a kérdés, hogy pályára lép-e Karim Benzema a francia válogatottban – emlékeztetett az Origo

A vége az lett, hogy Benzema kihagyta a világbajnoki döntőt (is), a franciák pedig elbukták a finálét Argentína ellen. Az ügy úgy tűnt, véget ért azzal, hogy a csatár lemondta a válogatottságot. Most azonban a Real Madrid játékosának menedzsere ismét felélesztette a tüzet.

Karim Djaziri közétett egy bejegyzést a Twitteren, amelyben leírta, hogy ügyfele már a nyolcaddöntőben is játékra képes volt, de a padról beszállva mindenképpen tudott volna segíteni a francia együttesnek.

„Három specialistával is beszéltem, akik megerősítették a diagnózist: Benzema a nyolcaddöntőre megfelelő állapotban volt, csereként helyet kaphatott volna a keretben. Miért kérdted, hogy ilyen gyorsan távozzon?”

– írta az ügynök a közösségi oldalán.

Az utolsó mondatot vélhetően a gallok szövetségi kapitányának, Didier Deschamps-nak címezte, aki gyakorlatilag figyelmen kívül hagyta a játékost.

Az Origo teljes cikke itt olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában