sportigazgatói poszt

2018.07.18. 17:02

Cáfolja a Juventus Zidane érkezését

A Juventus cáfolta, hogy Cristiano Ronaldo szerződtetése után az ugyancsak ex-madridi Zinédine Zidane-nal tárgyalna a sportigazgatói posztról.

(FILES) In this file photo taken on October 23, 2017 Real Madrid's French coach Zinedine Zidane (R) stands with his trophy for winning The Best FIFA Men's Coach of 2017 Award alongside Real Madrid and Portugal forward Cristiano Ronaldo, with his trophy for winning The Best FIFA Men's Player of 2017 Award during The Best FIFA Football Awards ceremony, on October 23, 2017 in London. Real Madrid announced on July 10, 2018 the transfer of Cristiano Ronaldo to Italy's Juventus, with the Portuguese superstar saying the time had come "for a new stage" in his life. / AFP PHOTO / Ben STANSALL

Fotó: AFP

A torinói futballklub közölte: ennek a hírnek semmilyen alapja nincs.

Korábban egy spanyol internetes lap, a Libertad Digital arról számolt be, hogy októbertől a Real Madrid volt vezetőedzője lesz a Juve sportigazgatója.

A kilencvenes években a Juventusban is játszó, 46 éves Zidane – Ronaldóval a csapatban – idén sorozatban harmadszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját a királyi gárdával, az idény vége után azonban saját kérésére felbontotta a szerződését az egyesülettel.

Ronaldo a múlt héten igazolt 112 millió euróért Olaszországba.

Borítókép: AFP PHOTO / Ben Stansall

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában