három bevethető hátvédjük maradt

2020.11.22. 16:00

Hónapokra elvesztette Piquét és Sergi Robertót a Barcelona

Sérülés miatt hónapokra elveszítette két védőjét, Gerard Piquét és Sergi Robertót az FC Barcelona labdarúgócsapata.

Barcelona's Spanish defender Gerard Pique (L) reacts as he walks off the pitch after getting injured during the Spanish League football match between Club Atletico de Madrid and FC Barcelona at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on November 21, 2020. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Gabriel Bouys

A két játékos a szombati esti, Atlético Madriddal szemben 1-0-ra elveszített összecsapáson sérült meg. A katalánok honlapjának vasárnapi híre szerint Piqué – aki a második félidőben könnyek között hagyta el a pályát – a jobb térdében két szalag sérült meg, ami miatt – sajtóhírek szerint – három-öt hónapos kihagyás vár rá.

A jobbhátvéd Sergi Roberto combizma szakadt el, őt várhatóan két hónapig kell nélkülöznie Ronald Koeman vezetőedzőnek, aki a francia Samuel Umtitire és az uruguayi Ronald Araujóra sem számíthat.

A Barcelonának így mindössze három bevethető hátvédje maradt a keddi, Dinamo Kijev elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

Korábban a támadó Ansu Fati és a középpályás Sergio Busquets is megsérült.

A katalán együttes gyengén kezdte a spanyol bajnokságot, nyolc forduló alatt háromszor kikapott és csak a 10. helyen áll.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában