Nem csak ütögetnek

2018.06.25. 09:29

Ismét Nadal a világelső

Mivel a hallei torna vasárnapi döntőjében Roger Federer kikapott, a spanyol teniszcsillag újra átvette a világranglista vezető helyét.

Rafael Nadal of Spain hits a backhand return against Richard Gasquet of France during the Kooyong Classic tennis tournament in Melbourne on January 9, 2018. / AFP PHOTO / WILLIAM WEST / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: William West

A svájci teniszcsillagnak nyernie kellett volna a németországi viadalon, hogy megőrizze világelsőségét, de mivel a fináléban három szettben kikapott a horvát Borna Corictól, így – 50 pont előnnyel – ismét spanyol riválisa került az első helyre.

A legjobb magyar, Fucsovics Márton sérülést szenvedett a hallei verseny első fordulójában, s öt helyet rontva jelenleg az 50. az ATP rangsorában. A héten a wimbledoni torna selejtezőjében érdekelt Balázs Attila viszont 21 helyet javítva a legjobb 200 között van, a 185.

Borítókép: Rafael Nadal. Forrás: AFP / William West

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában