Australian Open

2018.01.17. 10:08

Karlovic negyven éve a legidősebb férfi játékos a 32 között

Ivo Karlovic ötszettes, drámai csatában legyőzte a japán Szugita Juicsit, ezzel bejutott a legjobb 32 közé a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Croatia's Ivo Karlovic reacts after beating Japan's Yuichi Sugita in their men's singles second round match on day three of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 17, 2018. / AFP PHOTO / SAEED KHAN / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --

Forrás: afp

A februárban 39. születésnapját ünneplő, 211 centis horvát játékos 40 éve a legidősebb férfi játékos, aki eljutott a harmadik fordulóig az Australian Openen. 1978-ban Ken Rosewall 44 esztendősen mutatta be ezt a bravúrt, akkor még 64-es volt a főtábla – adta közre az MTI.

Karlovic 53 ászt ütött a 4:53 órás szerdai mérkőzésen, amelynek döntő játszmája 12:10-re lett az övé. A következő körben az olasz Andreas Seppi lesz az ellenfele.

Borítókép: Ivo Karlovic a Szugita Juicsit elleni mérkőzésen 2018. január 17-én

AFP PHOTO / SAEED KHAN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában