lemondta londoni útját

2018.01.19. 13:27

Pelé összeesett, kórházba szállították

Összeesett és kórházba kellett szállítani Pelét, minden idők egyik legjobb futballistáját.

Legendary Brazilian footballer Pele, uses a walking frame to stand on stage, during the opening event of the 2018 Carioca Football Championship at Cidade das Artes in Rio de Janeiro, Brazil, on January 15, 2018. Pele was named ambassador of the Championship. / AFP PHOTO / MAURO PIMENTEL

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Mauro Pimentel

A 77 éves brazil legenda csütörtök délelőtt lett rosszul hazájában, a kivizsgálások alapján súlyosan kimerült, ezért le kellett mondania egy hosszú ideje tervezett londoni utat.

A futballtörténelem egyetlen háromszoros világbajnoka a labdarúgó szakírók szövetségének (FWA) vasárnapi ünnepségén lett volna díszvendég.

A futballszurkolók legutóbb Moszkvában, a világbajnokság csoportjainak decemberi sorsolásakor láthatták Pelét, aki az orosz fővárosban kerekesszékben jelent meg.

Pelé az elmúlt években többször is kórházba került, vese- és prosztata-problémákkal kezelték, valamint gerincműtéten is átesett.

Borítókép: AFP PHOTO / Mauro Pimentel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában