Forma-1

2020.07.15. 11:35

Vettel: még az is lehet, hogy pihenek egy évet

A Ferraritól az idény végén távozó, négyszeres Forma-1-es világbajnok Sebastian Vettel azt mondta, még semmi nem dőlt el a jövőjével kapcsolatban.

Ferraris German driver Sebastian Vettel inspects the track on July 2, 2020, on the eve of the first practice session at the Austrian Formula One Grand Prix in Spielberg, Austria. - Seven months after they last competed in earnest, the Formula One circus will push a post-lockdown ‘re-set’ button to open the 2020 season in Austria on July 5. (Photo by JOE KLAMAR / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Joe Klamar

„A jövőm továbbra is nyitott kérdés. Még semmi nincs eldöntve” – fogalmazott a hétvégi Magyar Nagydíjra készülő, 33 éves német pilóta a sport1.de portálnak azt követően, hogy felröppent a hír, miszerint tárgyalt a Racing Point istállóval, amely a 2021-es idényben az Aston Martin gyári csapataként indul a világbajnoki sorozatban.

„Minden lehetséges, még az is, hogy egy év pihenőt tartok”

- tette hozzá Vettel.

A Ferrari nem hosszabbítja meg a versenyző év végén lejáró szerződését, és amióta ez kiderült, sok variáció napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy hol folytatja a pályafutását.

„Az egyetlen, ami biztos, hogy az idény végéig mindent el fogok követni azért, hogy a Ferrarival kijöjjünk a gödörből”

- hangsúlyozta a német pilóta, aki az idei első futamon a tizedik lett, a múlt heti folytatás során pedig ütközött csapattársával, Charles Leclerc-rel, és kiesett.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában