lebukás

2018.11.25. 07:56

Tanyákon termesztették a marihuánát a szegedi drogkereskedők

Elfogták őket, a kannabiszt lefoglalták.

Kábítószerkeresekedelem és más bűncselekmények miatt őrizetbe vett két szegedi férfit a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) – ismertette a rendőrség honlapján vasárnap.

A férfiak két domaszéki tanyán kannabiszt termesztettek, a fiatalabb, 43 éves férfi gondozta a növényeket, és árusította a leszüretelt anyagot.

A KR NNI munkatársai a férfit éppen kábítószer értékesítése közben érték tetten szegedi lakása előtt, a nyomozók a férfi otthonában több csomagban, előre kiporciózott kábítószergyanús anyagot találtak, és a férfi ruházatából is előkerült három – növényi törmeléket tartalmazó – alufólia-csomag.

A rendőrök az idősebb, 61 éves férfi otthonában 350 gramm marihuánát, a domaszéki tanyákon kialakított drogültetvényen 98 tő kannabisz növényt találtak, emellett több kilogramm szárított növényrészt foglaltak le.

A kábítószerkereskedéssel foglalkozó férfi vásárlói körében fiatalkorú is volt, akinek több alkalommal adott el kábítószert – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában