Özönvíz

2019.10.27. 15:09

Nagy erőkkel keresik a Mallorcán eltűnt magyar testvérpárt

Magyarország barcelonai főkonzulátusa kapcsolatban van a helyi rendőrséggel és a családdal a Mallorcán eltűnt magyar turisták ügyében – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára vasárnap a Facebook-oldalán.

Menczer Tamás azt írta: az eltűntek keresése nagy erőkkel folyik. Kollégái mindenben a család és a rendőrség rendelkezésére állnak – tette hozzá.

Amint arról korábban portálunk is hírt adott, eltűnt magyar testvérpár után kutatnak nagy erőkkel a mallorcai hatóságok. A sziget délkeleti részén fekvő Cala d'Or üdülőhely egyik hoteléből jelentették, hogy két szállóvendégüket napok óta nem látták. Noha a helyi hatóságok hivatalosan nem erősítették meg az eltűntek személyazonosságát, sajtóinformációk szerint egy magyar testvérpárról, egy 18 éves férfiról és egy 30 éves nőről van szó.

A Baleár-szigeteken és Katalóniában szerdán özönvízszerű esőzések voltak. Ketten meghaltak, hat embert pedig azóta eltűntként tartanak nyilván.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában