Győrfi Pál: tisztelettel, de határozottan kérem, írd alá (videó)

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője is aláírta a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezését.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője beszél a Toyota magyarországi márkakereskedés által felajánlott gépkocsik átadásán a Toyota budaörsi központjában 2020. április 6-án.

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Közeleg a nemzeti régiókért indított petíció határideje: május 7-ig egymillió aláírást kell összegyűjteni.

Ha a tavaly májusban indult kezdeményezés sikeres lesz, akkor a tagállamok őshonos nemzeti kisebbségei alanyi jogon pályázhatnak európai uniós támogatásokra.

Ön így csatlakozhat

A polgári kezdeményezést ezen a linken, a „Támogatom” fülre kattintva interneten keresztül bárki aláírhatja. Szükség esetén a kitöltéshez az anyaországi magyarok " target="_blank" rel="noopener noreferrer">az itt található videóban kaphatnak segítséget, az erdélyi magyarok pedig itt.

Győrfi Pál is aláírta a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezését, aki most ugyanerre buzdít mindenkit.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője az irdala.hu weboldalnak adott rövid zoom interjújában felidézte a 2004-es kettős állampolgárságról szóló népszavazást szégyenét, hozzátéve, most itt az alkalom, hogy egy apró gesztussal tudjunk jobb helyzetet teremteni a határon túl élő magyaroknak.

Borítókép: Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában