Ország-világ

2020.11.03. 09:13

Orbán Viktor: sok erőt, Ausztria! (videó)

„Az Önökkel szembeni támadás a velünk szembeni támadás, az Önök fájdalma a mi fájdalmunk” – intézte szavait a magyar miniszterelnök Sebastian Kurzhoz, Ausztria kancellárjához.

Forrás: Facebook / Orbán Viktor

„Megrendülve és feldúlva állunk most itt, amikor megkaptuk a híreket arról, hogy terrortámadás érte az Önök országát és Bécs városát. Ahogy itt Budapesten mondják, mi sógorok vagyunk, az Önökkel szembeni támadás a velünk szembeni támadás, az Önök fájdalma a mi fájdalmunk, az Önök kihívásai a mi kihívásaink is. Teljes mellszélességgel állunk Ausztria polgárai mellett, az áldozatokért imádkozunk, a családtagjaiknak sok lelki erőt kívánunk, legyetek biztosak abban, kedves Sebastian, hogy mi mellettetek állunk, és mindent megteszünk, hogy sikerüljön elrettenteni a jövőbeni elkövetőket, hogy kézre kerítsétek az elkövetőket, és készen állunk arra, hogy mindent megtegyünk közösen veletek, hogy megmentsük Európát az olyan terrortámadás-sorozatoktól, melyeket az elmúlt napokban kellett elszenvedni. Sok erőt kívánok nektek!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában