Ország-világ

2021.04.07. 08:59

A (Soros) birodalom visszavág

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár a közösségi oldalán osztotta meg véleményét Vera Jourová támadása kapcsán.

Vera Jourová először tavaly szeptemberben nevezte „betegnek” a magyar demokráciát, megjegyezve: „a magyarok nincsenek abban a helyzetben, hogy önálló véleményt alkossanak” – írja a Facebookon Kovács Zoltán.

„A német der Spiegelnek adott interjújában Soros György hazánkat becsmérlő üdvöskéje megint ugyanazokat a húrokat pengette és kijelentette: nem változott a véleménye a magyar demokráciát illetően. Majd egyenesen rémálomnak nevezte, hogy az anyagi támogatások jogállami feltételekhez való kötése egyszerűen meghiúsuljon. Ezekkel a kijelentéseivel pedig ismét bizonyította alkalmatlanságát a Bizottságban” – teszi hozzá Kovács Zoltán.

Jourová kezébe egy olyan fegyvert adtak, amely csőre töltve várja, hogy elsüssék azokkal az országokkal szemben, akik ellent mernek mondani Brüsszel migránspárti, liberális többségének.

De ne felejtsük, a ravasz meghúzása még önmagában nem jelenti azt, hogy így tennie legális vagy elfogadható lenne! – hangsúlyozza Kovács Zoltán.

A teljes írás itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában