Veszélyes politika

2022.03.08. 14:46

Fidesz: a baloldal felelőtlen követelései gyengítik a forintot

A Fidesz szerint „a baloldal felelőtlen követelései” gyengítik a forintot és veszélyeztetik a magyar gazdaságot.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában rámutatott:

Magyarországra a kőolaj és a földgáz nagyrészt Oroszországból érkezik, ráadásul a magyar családok 90 százaléka földgázzal fűt. Ezért – folytatta – aki a szankciókat ki akarja terjeszteni az energiaszektorra és a gáz elzárásával fenyegetőzik, kárt okoz a magyar gazdaságnak és gyengíti a forintot.

Ennek ellenére a baloldal többször is követelte a gázcsapok elzárását, illetve a szankciók energiaszektorra való kiterjesztését – rótta fel Hollik István.

Ez azt jelenti, hogy a baloldal felelőtlen javaslatai, követelései napok óta gyengítik a forintot és veszélyeztetik a magyar gazdaságot és a magyar vállalkozásoka

– jelentette ki.

Azt mondta, a baloldal tehát azzal tud a legtöbbet segíteni a forintnak és a magyar gazdaságnak, ha „végre abbahagyja az összevissza, felelőtlen beszédet”.

Nem engedhetjük meg, hogy a háború árát a magyar gazdasággal és a magyar családokkal fizettessék meg – tette hozzá Hollik István.

 

Borítóképünkön Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában