Távirányítás

2022.06.29. 11:00

Jakab Pétert a parlamenti páholyból utasítgatja „mamuszos” élettársa

Molnár Enikő árgus szemekkel figyelte Jakab Péter felszólalását.

Jakab Péter élettársa hétfőtől a Jobbik frakció adminisztratív főnökeként folytathatja pályafutását. Már el is foglalta a helyét az Országgyűlésben, Jakab Péter utasítására a frakcióalkalmazottak számára fenntartott díszpáholyban – olvasható a Metropol oldalán.

Forrás: Metropol

A Metropol fotósa úgy látta, hogy Molnár Enikő a páholyból folyamatos kapcsolatban állt Jakabbal, több alkalommal is azonos időben emelték fel a készüléket, úgy tűnt, hogy élettársa instrukciókkal láthatta el őt, egymás után küldve az sms-eket. Közben Molnár Enikő a laptopján a parlamenti közvetítést is figyelte.

Forrás: Fazekas Máté / Metropol

Molnár Enikő a Metropol jobbikos forrásai szerint később állítólag eldicsekedett azzal, hogy ő maga „utasította” Jakabot arra, hogy ezúttal legyen egy kicsit visszafogottabb, lehetőleg ne sértse meg a házszabályt, nehogy elvegyék tőle a szót.

Molnár Enikő tekintete Jakab Péter felszólalása közben szigorú, de bizakodó volt, aztán ahogy telt az idő, úgy vált egyre kétkedőbbé. Miután Jakab befejezte a mondandóját, Molnár arcára kiült a csalódottság. Szemmel láthatóan nem volt elégedett Jakab teljesítményével, valami nem úgy sülhetett el, ahogy ő tervezte – írja a Metropol.

Forrás: Metropol

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Borítókép: Jakab Péter, a Jobbik képviselője azonnali kérdést tesz fel Orbán Viktor miniszterelnöknek az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 27-én. Fotó: MTI/Kovács Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában