Hoppá!

2022.11.09. 17:51

Lebuktató videó került elő Herczeg Zoltánról, drogról is beszélnek benne (videó)

A divattervező és vendégei Herczeg egyik divatbemutatóján mondtak érdekes dolgokat. A videó felkerült a videómegosztókra is – írja a Metropol.

Herczeg Zoltán

Forrás: Facebook

„Rengeteget szívunk. Hogy mit? Mindent!” – mondja egy néző Herczeg Zoltán divattervező egyik divatbemutatóján, a Hajógyári-szigeten. A Borsonline által közzétett videónak különös aktualitást ad, hogy Herczeg Zoltán lakásán és autójában többféle kábítószert talált a rendőrség. Az ügy súlyát jelzi, hogy hiába kérte szabadlábra helyezését, azt jogerősen is elutasította a bíróság, így most rács mögött várja az ügy fejleményeit.

A rendőrök október 21-én egy XIII. és egy IV. kerületi lakáson tartottak házkutatást, ahol két személy tartózkodott, egyiküknél 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másikuknál 85 gramm növényi törmeléket és 1 gramm port találtak. Abból, hogy a másik személyt már szabadlábra helyezték, arra lehet következtetni, hogy Herczegnél volt több drog, őt kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják. 

A napokban újabb gyanúsítottat tartóztattak le az ügyben, ami azt mutatja, hogy egy egész droghálózatról lehet szó. Kérdés, hány ismert emberről derül még ki, hogy életében jelentős szerepet játszik a kábítószer, és esetleg nemcsak élt, de kereskedett is vele.

Drogozással viccelődtek a feldobott vendégek Herczeg buliján

A Bors által fellelt YouTube-on található videót a Kettőnégy blog riporterei forgatták Herczeg Zoltán divatbemutatóján, ahol a hallottak alapján a kokain állt a középpontban. Maga Herczeg azt mondja: „úgy jó, ha kemény”, mármint a műsor, a buli. Hogy ezt mire érti?

„Ennyire látszik? Vagy mire gondolsz?” – kérdezett vissza Mészáros Árpád Zsolt, amikor megkérdezték tőle, hogy mennyi drog szokott fogyni az öltözőjükben. „Nálunk nem kevés fogyott, de nem általam” – felelte Vastag Csaba, de Szabó Győző válasza is elég érthető: „Én nem láttam semmit, kérem” – mondja nevetve a színész. „Ne vegyetek kábítószereket, hanem legyetek manökenek és akkor ingyen van” – tette fel az i-re a pontot Hajdú Steve a riportban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában