Metaverzum

2023.02.10. 16:23

Hivatalos: Trump visszatért a közösségi oldalakra

A Meta felhívta a figyelmet, ha a volt amerikai elnök ismét megszegi a szabályokat, újra eltávolítják a közösségi oldalait.

Donald Trump volt amerikai elnök az America First Policy Intézet America First Agenda Summit című rendezvényén Washingtonban 2022. július 26-án

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Shawn Thew

Több mint két évre felfüggesztés után állították vissza Donald Trump Insta- és Facebook-oldalát –  erősítette meg Andy Stone, a Meta szóvivője. Mint ismert, Trumpot a 2021 év eleji, Capitoliumban történt zavargások után tiltották le ezekről a közösségi média felületekről – írta meg a Világgazdaság.

Ha újból megszegi a szabályokat, ismét eltávolíthatják. Ez egy hónaptól két évig is terjedhet

– közölte a Meta.

Trump most már újra hozzáférhet a kulcsfontosságú platformokhoz, amelyeket a szavazók megszólítására és politikai adománygyűjtésre is használhat. Januárban 23 millió követője volt az Instagramon és 34 millió a Facebookon. 

Donald Trump fiókját – a Facebook és az Instagram mellett – 2021 januárjában a Twitter is felfüggesztette, ezt követően a volt elnök saját közösségi médiumot hozott létre Truth Social néven.

A teljes cikket ITT olvashatja el!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában