Személyesen kampányolt

2023.03.01. 06:44

Hadházy Ákos is jól ismeri a volt LMP-s pedofil politikust (videó)

Videófelvétel is bizonyítja, hogy Hadházy Ákos személyesen kampányolt a pedofília miatt hétfőn őrizetbe vett Kovács Gábor mellett még 2017-ben, aki az LMP színeiben szerette volna megméretni magát a 2018-as parlamenti választáson.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„A képviselőjelölt-állítás időszaka zajlik, itt is egy nagyon jó jelöltet találtunk Kovács Gábor személyében, aki már kétszer volt önkormányzati képviselő” – mondta Hadházy Ákos 2017 őszén a Nagyatádi TV-nek nyilatkozva.

Hadházy, aki láthatóan ismeri a pedofilbotrányba keveredett politikust, ebben az időszakban az LMP társelnöke volt, a párt pedig gőzerővel készült a 2018-as országgyűlési választásokra.

Hadházy azért kampányolt a most pedofíliával vádolt Kovács Gábor mellett, mert a férfi Somogy megye 2. számú választókerületében tervezett indulni. Kovács korábban két ciklusig volt Nagyatádon önkormányzati képviselő.

A teljes cikket itt olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában