Európa-szerte

2023.05.14. 15:24

Migránsok erőszakoskodnak járókelőkkel fényes nappal (videó)

Migránsok zaklatnak járókelőket Hollandiában és Németországban a neten terjedő felkavaró videók szerint.

MW

Illusztráció

Forrás: MTI/EPA/STRINGER

Az alábbi felvétel Hollandiában készült és néhány napja kapta fel a Twitter, ahogy egyre többen osztották meg a képsorokat. Egy férfi épp a kutyáját sétáltatta, amikor fiatal bevándorlók hirtelen odaléptek hozzá és zaklatni kezdték, ami később erőszakba csapott át – írja a Magyar Nemzet. A tinédzser migránsok ezután őrjöngeni kezdtek. A rendőrség elfogta az agresszív támadókat. 

A videó valósággal sokkolta Hollandiát, és már több mint kétmilliós nézettségnél jár. 

Geert Wilders, a Szabadságpárt (PVV) vezetője pedig az esetre reagálva azt írta a Twitteren:

Mocskos multikulturális söpredék, forr a vérem, szedjétek össze őket és vigyétek ki őket az országunkból!!!

Németországban hasonló eset történt nemrég. Két bevándorló férfi rátámadt egy idős nőre, aki az autójában próbálta meg átvészelni a támadást. A felvételen az is hallható, hogy miközben egy halálra rémült kislány van a hátsó ülésen, az egyik migráns kövekkel dobálni kezdte az autót. 

A videót Georg Pazderski, az Alternatíva Németországért (AfD) párt egykori politikusa tette közzé, aki azt írta a közösségi oldalán:

Mi történt ezzel az országgal, hogy ilyen agresszív és igénytelen csőcseléket tűrünk, akik még a nőket és a gyerekeket sem tisztelik?

A teljes cikk ITT olvasható el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában