Nem meglepő

2023.06.01. 16:00

A magyar baloldali képviselők ma is Soros zsoldját választották

Cseh Katalin, Donáth Anna, Ara-Kovács Attila, Dobrev Klára, Molnár Csaba, Rónai Sándor, Ujhelyi István. Ők azok a magyarországi baloldaliak, akik megfosztanák Magyarországot az Európai Uniós elnökségtől, csak azért, mert Magyarország békepárti – írta közösségi oldalán az Alapjogokért Központ annak apropóján, hogy ma az EP megszavazta a hazánkat elítélő állásfoglalást, amelyet, nem meglepő módon, voksával támogatott a hat baloldali képviselő.

MW

Dönthettek volna másként is, de nem tették – most sem

Forrás: Alapjogokért Központ

Az Alapjogokért Központ bejegyzésében úgy fogalmaz, hogy a felsorolt képviselők 

"dönthettek volna úgy, hogy nem asszisztálnak Magyarország alaptalan zsarolásához és hazánk jó hírének további rombolásához. Dönthettek volna úgy, most az egyszer végre hazánk mellé állnak az Európai Parlament Soros-manipulálta szélsőséges baloldala helyett. Hallgathattak volna a lelkiismeret szívhangjára, hallgathattak volna arra, hogy a pártpolitikai szembenállást félretéve ne a Fidesz álláspontja, hanem az ország érdekei mellett tegyék le a garast, és Magyarország mellett szavazzanak."

Ez már a sokadik eset, hogy ezek a képviselők saját hazájuk ellen voksolnak, szembefordulnak a magyarok és Magyarország érdekeivel.  

Lelkük rajta. Pontosan tudjuk, miért így cselekedtek. Nekik nem a magyarok és Magyarország érdekei, hanem Soros György bizalma és támogatása fontos. Ezért újra és újra a nevüket adják a legabszurdabb uszításhoz is, és csak azért is szembeszavaznak az ország legalapvetőbb nemzeti érdekeivel. Most még megtehetik. De alig egy év múlva a magyarok útilaput köthetnek e társaság talpára, hogy milliós fizetéseiket végleg Soros-zsoldra cserélhessék. 

Könnyeket ne hullajtsunk a hazánk ellen szavazó baloldaliakért: Soros György a jövőben is vastag pénztárcát biztosít majd e hungarofób baloldaliaknak

 – olvasható a Facebook-bejegyzésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában