hazugságok

2020.09.17. 06:34

A baloldalt most is a szemkilövető Gyurcsány Ferenc vezeti

Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésével egyértelművé vált, hogy a baloldal a hatalomért bármire képes, hazudni, vagy ha lebukik, a hatalom megtartásáért akár szemeket is kilövet – hangsúlyozta Hollik István.

Budapest, 2018. április 8. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke beszél a párt eredményváró rendezvényén a budapesti Anker'tben 2018. április 8-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

„Több szempontból sem szabad elfelejteni az őszödi beszédet, egyrészt mert a rendszerváltozás óta ilyen hazugságon még közjogi tisztséget betöltő politikust nem kaptak, másrészt pedig azért sem, mert az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésével egyértelművé vált, hogy a baloldal a hatalomért bármire képes, hazudni, vagy ha lebukik, a hatalom megtartásáért akár szemeket is kilövet” – mondta a Magyar Nemzetnek az őszödi beszéd kapcsán Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint

ez a baloldal most is itt van, és most is ugyanaz a baloldal, amelyik a hazugságokat és a szemkilövetéseket elkövette.

„Ennek a baloldalnak ugyanaz a Gyurcsány Ferenc a vezetője, aki anno miniszterelnökként az őszödi hazugságbeszédet elmondta” – húzta alá Hollik István.

„Mindannyian látjuk, hogy ki fújja a passzátszelet a baloldalon, és pontosan tudjuk, hogy ez Gyurcsány Ferenc. Az a tény, hogy az a Gyurcsány Ferenc vezeti a baloldalt, aki hazudott a magyar polgároknak, és amikor ez kiderült, és lebukott, – mivel a baloldalnak az a természete, hogy a pénzért és a hatalomért mindenre képes – akkor nemhogy levonta volna a szükséges konzekvenciákat és lemondott volna, hanem a rendőrséget a saját állampolgárai ellen fordította. Azért nem szabad elfelejteni az őszödi beszédet, hogy még egyszer ilyen ne fordulhasson elő a magyar demokráciában” – fejtette ki a kormánypárti politikus az elhíresült beszéd kiszivárgása évfordulója kapcsán.

Hollik István szerint ugyanaz a bolsevik tempó testesült meg az őszödi beszéd kiszivárgását követő rendőri brutalitásban, mint azokban a mondatokban, amelyeket Gyurcsány Ferenc nemrég fogalmazott meg Vidnyánszky Attilával és a nemzeti kultúrában gondolkodó más művészekkel kapcsolatban.

Ez azt is bizonyítja, hogy a baloldal semmit nem változott,

továbbra is csak a hatalom érdekli őket, amiért bármit képesek megtenni

– hívta fel rá a figyelmet a Fidesz kommunikációs igazgatója, és hozzátette:

„Mindenkori feladat – és ezt nem pártpolitikai érdekek alapján mondom – hogy az immár harmincéves magyar demokráciának erről a szégyenfoltjáról minden magyar állampolgárnak – beleértve azokat is, akik csak az őszödi beszéd napvilágra kerülése után töltötték be tizennyolcadik életévüket – értesülnie kell, ami azért fontos, hogy meg tudjuk előzni, hogy egy ilyen szégyenletes hazugság még egyszer előfordulhasson a magyar politikában”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában