furcsa ötletek

2021.01.03. 16:54

A „faji bűnözők nyilvántartását” akarja létrehozni egy BLM-aktivista

A több országban is létező, szexuális bűnelkövetők nyilvántartásához hasonló, nyilvános lista létrehozását szorgalmazza a radikális aktivista, aki korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a rendőrséget a Ku Klux Klánhoz hasonlította.

Sasha Johnson még júliusban, egy londoni tüntetésen beszélt arról, a rendőrség semmiben nem különbözik a Ku Klux Klántól. Mindezt arra alapozta a nő, hogy a rendőrök csak úgy állnak az utcán, és a szobrokat védik meg, nem az embereket – írja a V4NA hírügynökség.

Az aktivista amellett is kampányolt, hogy hozzanak létre egy fekete bőrű emberekből álló milíciát. Elmondása szerint ezzel nem azt akarják jelezni, hogy az embereknek félniük kell tőlük és erőszak következik – csupán, ha más keményen nyilvánul meg velük szemben, akkor ők is így fognak tenni.

WATCH: BLM Activist Calls for Revolution in the UK, Saying: ‘The Police Is No Different from the KKK’ https://t.co/20iuJbgTQ4 pic.twitter.com/ZR4R1fEU6z

— Breitbart London (@BreitbartLondon) " target="_blank" rel="noopener noreferrer">July 13, 2020

Johnson azóta csatlakozott a Taking the Initiative Party (TTIP) nevű párthoz.

A párt közleményében Johnson a „faji bűnelkövetők” nyilvántartásának létrehozását szorgalmazza, mely tartalmazná az elnyomott, háttérbe szorított etnikai csoportok ellen „mikro-agressziót” elkövető emberek nevét. Ezt, a több országban is létező, szexuális bűnelkövetők nyilvántartásához hasonlóan képzelik el.

Ha valaki felkerülne erre a listára, nehezebben találna munkát, és azt is el szeretnék érni, hogy megtiltsák neki, hogy kisebbségek közelében éljen.

Johnson emellett azért is kampányol, hogy a brit állam fizessen kártérítést a rabszolgaságért. Úgy véli, hogy ezt például adómentességgel lehetne elérni, és rámutat, hogy a zsidók is kaptak kártérítést a második világháború és a holokauszt után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában