Ország-világ

2021.03.17. 13:01

A Gyurcsány-fiúkról beszélt Apáti Bence (videó)

Gyurcsány ráküldte a jobboldaliakra két legjobb tanítványát, a bőrkabátos Jakabot és a vastagbőrű TSZ-elnök unokáját, Fegyőrt – Apáti Bence videójában bemutatja az erőszak folyamatát.

A balettművész-publicista sorra veszi az elmúlt időszak balliberális fenyegetőzéseit. Azokat az elhíresült eseteket, amelyek egzisztenciájuk elvételével, személyes szabadságuk korlátozásával fenyegették a konzervatív világnézetet valló közösséget – hívta fel a figyelmet Apáti Bence videóblogjának legújabb epizódjára az Origo hírportál.

Gyurcsány Ferenc régvolt miniszterelnöksége idején mondott kóbor kutyás kijelentésétől a Fekete-Győr András által mondott, a sajtószabadságot sértő legfrissebb fenyegetésig hosszú a sor. A blogger idézi Jakab Péter bebörtönzéssel fenyegetését is.

A kép összeáll: a nemzeti ünnepen erőszakot alkalmazó Gyurcsány köpönyegéből előbújt Gyurcsány-fiúk portréját rajzolja meg Apáti Bence.

Borítókép: videóból kivágott fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában