döbbenet

2021.01.09. 09:33

A halálkampányt folytató baloldal Kórozs kamuvideója után Hadházy akciójával újabb mélypontot ért el

Ha a baloldali politikusokba szorult némi emberség, akkor a bocsánatkérés a minimum – írta közösségi oldalán Hollik István.

Mint ismert, Hadházy Ákos a Facebook-oldalára kitett egy videót, ami szerint a szentendrei halottasházban méltatlan körülmények uralkodnak, a holttesteket egymás hegyén-hátán tartják. A független képviselő emiatt a kormányt bírálta. Csakhogy az általa mutogatott felvételek a szentendrei önkormányzat felügyelete alá tartozó és fenntartásában működő halottasházban készültek, a szentendrei polgármester pedig a baloldal által támogatott Fülöp Zsolt – emlékeztetett cikkében a Magyar Nemzet.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szombati Facebook-posztjában úgy fogalmaz, a halálkampányt folytató baloldal Kórozs kamuvideója után ezzel az akcióval újabb mélypontot ért el.

„Keresem a szalonképes szavakat arra az újabb ámokfutásra, amit tegnap óta művel Hadházy Ákos a szentendrei halottasházzal kapcsolatban, de nem nagyon találom.

Ezért maradjunk ebben: Hadházy Ákos nem normális! Az akciója pedig aljas, undorító és kegyeletsértő!” – írta Hollik István.

„Hadházy összeesküvés-elméletében a kormány a főgonosz, aki a járvány ellen rosszul védekezik és eltitkolja a valódi helyzetet, de ő jön és leleplez. A halottasházban készült videót ennek bizonyítékaként hozta nyilvánosságra. Ha viszont kilépünk Hadházy beteg világából a valóságba akkor a következő a helyzet:

  • a szentendrei halottasházhoz a kormánynak semmi köze, annak fenntartója a baloldali vezetésű szentendrei önkormányzat
  • a népegészségyügyi hatóság vizsgálata szerint az ott levő halottak egyike sem koronavírusban halt meg
  • A halálkampányt folytató baloldal Kórozs kamuvideója után ezzel az akcióval újabb mélypontot ért el. Ha a baloldali politikusokba szorult némi emberség, akkor a bocsánatkérés a minimum. Hadházytól ezt már senki nem várja el, ő menthetetlen” – teszi hozzá Hollik István.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában