Ostrom alatt áll Európa

2020.05.04. 11:28

A muszlimok többsége betiltaná az iszlám kritikáját (videó)

Egy friss felmérés megerősíti azt a korábbi tanulmányt, amely szerint az Európában élő muzulmán bevándorlók kétharmada úgy véli, hogy a saría törvény fontosabb, mint annak az országnak a törvénye, amelyben élnek. De a felmérésből az is kiderült, hogy a muszlimok jelentős része betiltaná az iszlám bárminemű kritikáját.

“Nekünk több gyermekünk van, nektek meg egy vagy kettő. Tíz vagy tizenöt év alatt ebben az országban több muzulmán lesz, mint dán. Ötmillió dán van, szinte kihalóban vagytok. Olyanok vagytok, mint az állatok. Soha sem leszek dán, megtartom a mentalitásomat és a hagyományaimat. Leszarom a dán útlevelet, el fogom égetni” – hangzik el abban a múlt hét végén a netre felkerült videóban, amelyet az iszlámellenes Stram Kurs (Kemény Vonal) szervezet tagja rögzített egy Aarhus-i iskolánál.

A hírről beszámoló V4NA hírügynökség szerint ezzel egyidőben a dán Igazságügyi Minisztérium közzétette a “Szólásszabadság Dániában” című jelentését. Ebből kiderült, hogy a muszlim országokból érkező vagy már Dániában született muszlimok 76 százaléka betiltaná az iszlám bármilyen kritikáját.

Ez a riasztó eredmény egybecseng Ruud Koopmans holland kutató eredményeivel, aki tavaly megállapította, hogy

az Európában élő muzulmán bevándorlók kétharmada úgy véli, hogy a saría törvény fontosabb, mint annak az országnak a törvénye, amelyben élnek.

Ebből arra következtetett, hogy lehetetlen a muszlimok beillesztése a nyugati társadalmakba.

Fotó: V4NA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában