EP-választás

2019.05.03. 17:25

Az interneten is alá lehet írni Orbán Viktor hét pontját

A mai naptól a Fidesz honlapján is alá lehet írni Orbán Viktor hétpontos programját a bevándorlás megállítására – jelentette be Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken Budapesten.

Budapest, 2019. április 6. Egy nõ aláírja az aláírásgyûjtõ ívet a Fidesz országos aláírásgyûjtõ akciójának kezdetén tartott sajtótájékoztató elõtt az újpesti piacnál felállított aláírásgyûjtõ standnál 2019. április 6-án. A Fidesz megkezdte országos aláírásgyûjtõ akcióját, amelyben arra kérik a magyar embereket, hogy aláírásukkal támogassák Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására, jelentette be Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a sajtótájékoztatón. MTI/Soós Lajos

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

A kommunikációs igazgató kiemelte: az elmúlt hetekben a Fidesz standjainál már több mint másfél millió aláírást gyűjtöttek össze Orbán Viktor programjának támogatására.

Az emberekkel beszélve azt tapasztalják, hogy nagyon sokan egyetértenek a miniszterelnökkel és a Fidesszel abban, hogy Európát meg kell védeni, a bevándorlást pedig meg kell állítani – mondta.

Hidvéghi Balázs hozzátette: az emberek most a jövőről döntenek, arról, hogy az Európai Unió a nemzetek Európája és az európai emberek közössége marad-e, vagy bevándorlókontinenssé válik.

Az európai parlamenti választásig hátralévő időben továbbra is az emberekkel való párbeszédre helyezik a hangsúlyt, ezért döntöttek úgy, hogy online is lehetővé teszik a miniszterelnök hétpontos programjának támogatását – jelezte, hozzátéve: az online aláírási link megtalálható a Fidesz honlapján és Facebook-oldalán is.

Borítókép: Egy nő aláírja az aláírásgyűjtő ívet a Fidesz aláírásgyűjtő akciójának kezdetén az újpesti piacnál felállított aláírásgyűjtő standnál 2019. április 6-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában