gyanús ügyletek

2018.03.08. 08:04

Budai Gyula: Czeglédy kőkeményen zsarolja a politikusokat

Czeglédy Csaba visszaeső, hiszen a bíróság már 2003-ban jogerősen elmarasztalta a politikust költségvetési csalás miatt – mondta Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő az Echo TV Napi aktuális című műsorában. Budai Gyula szerint egyre több jel utal arra, hogy a szombathelyi volt szocialista politikus a DK és az MSZP titkos pénztárnoka.

„Czeglédy vagyontalan, most is elmondta, hogy semmilyen vagyonnal nem rendelkezik. A Czeglédy körül kibontakozó gyanús ügyletek mind azt igazolják, hogy ezekből a pénzekből finanszírozzák az MSZP és a DK kampányát. Van egy érdekes szál, ez a 200 milliós kölcsön az Altus cégbirodalomtól, amit azért kapott, hogy kifizesse a károsult diákokat, ez nem történt meg a pénz pedig eltűnt. Tehát ez az ügy ezer sebből vérzik. Gyurcsány Ferenc mondhat bármit, hogy az MSZP-t és a DK-t nem finanszírozza. Én azt gondolom, hogy Czeglédy kőkeményen zsarolja ezeket a politikusokat.” – mondta a képviselő.

A teljes videó megtekinthető ezen a linken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában