illegális üzlet

2019.10.19. 12:35

Drogügylet közben ütöttek rajta három férfin a rendőrök

Elfogtak a rendőrök egy balatonfüredi és két szerb férfit, miközben utóbbiak két kilogramm marihuánát akartak eladni a balatonfüredi férfinak egy szegedi bevásárlóközpont parkolójában kedden – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a 42 éves balatonfüredi férfi több hónapja, alkalmanként egy kilogrammos tételben vásárolt kábítószert, amelyet Fejér és Veszprém megyében értékesített.

A rendőrök – a Balatonfüredi Rendőrkapitányság és Készenléti Rendőrség összehangolt akciójával egy időben – Tompán és Balatonfüreden több helyszínen házkutatást tartottak, amelynek során készpénzt, autókat és majdnem hat kilogramm marihuánát foglaltak le – írták.

Hozzátették: a lefoglalt kábítószer piaci értéke mintegy húszmillió forint.

A rendőrség a három férfit őrizetbe vette, kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatta, és indítványozta letartóztatásukat, amelyet az illetékes bíróság csütörtökön el is rendelt – olvasható a honlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában