gyalog menekült

2019.05.03. 14:17

Elfogták a szegedi busztolvaj férfit

A szegedi rendőrök elfogtak egy újszentiváni férfit, aki feltört, elvitt, majd összetört egy autóbuszt a Tisza-parti városban – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A gyanú szerint a 19 éves férfi csütörtökön hajnalban gyalog tartott hazafelé a belvárosból. Eközben Szőregen, egy parkoló autóról lelopta annak rendszámtábláit, majd megrongált több autóbuszt.

Egy buszt el is indított, majd úgy gondolta, kerül vele egyet. Útja során meglátott egy járőrautót, amitől megijedt és egy mellékutcába hajtott. A rendőrök utánafordultak, ekkor a fiatal az utca végi erdős résznél megállt a járművel, és gyalogosan bemenekült a fák közé – tudatta a százados.

A rendőrök fél napon belül azonosították a férfit, akit otthonából előállítottak. A gyanúsított részletes beismerő vallomást tett. Ellene rongálás vétsége, egyedi azonosító jellel visszaélés és jármű önkényes elvételének bűntette miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezte letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában