Tragédia

2019.01.16. 20:41

Emberéleteket követelt egy gázrobbanás a grúz fővárosban

Legalább három ember meghalt egy gázrobbanásban, amely egy nyolcemeletes lakóház hatodik emeletén történt szerda este a grúz főváros, Tbiliszi északi részén – közölte a baleset helyszínén tartózkodó újságírókkal Teimuraz Kupatadze, a belügyminisztérium rendőrjárőrosztályának vezetője.

„A földgázszivárgás következtében történt robbanásban három ember meghalt, néhányan megsérültek, őket kórházba szállították” – mondta Kupatadze.

Davit Szergejenko egészségügyi miniszter meglátogatta az egyik fővárosi klinikát, ahová a sérülteket szállították. Az újságíróknak elmondta, hogy összesen öten sérültek meg, közülük hárman gyerekek.

Az Imedi tbiliszi televíziós társaság szerint a robbanás a főváros Didi Digomi kerületében történt. Az épületben a robbanás következtében betörtek az ablakok és megrongálódtak a falak. A ház lakóit kimenekítették, az épület körüli területet lezárták. A baleset helyszínén mentőcsapatok dolgoznak.

A szerencsétlenség helyszínére érkezett Kahi Kaladze tbiliszi polgármester és Mamuka Bahtadze miniszterelnök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában