Toulouse

2018.03.26. 14:32

Erőszakoltak és verekedtek a francia migránsok

Az elkövetőket rablás, nemi erőszak és erőszakos támadás miatt letartóztatták.

Migrants wait along a road leading to the Calais harbour, northern France, on March 8, 2018. / AFP PHOTO / PHILIPPE HUGUEN

Több franciát is megtámadott migránsok egy csoportja a dél-franciaországi Toulouse városában. A nyolc elkövetőt hamar elfogták és rablás, nemi erőszak és erőszakos támadás miatt le is tartóztatták – írja az Origo az actu.fr. cikke alapján.

A bevándorlók az egyik helyi parkban balhéztak, egyikük először két fiatal férfira támadt rá, ököllel ütötte és rugdosta őket. Az egyik áldozat súlyos fejsérülést szenvedett és az orra is eltört, a másikat eszméletlenre verték, majd mindkét férfit kirabolták, a pénztárcájukat és telefonjukat is elvették.

Egy fiatal nő, aki a barátjával volt, ezután szerette volna visszaszerezni az ellopott telefonját. Az egyik migráns férfi azt mondta, visszaadja neki, ha orálisan kielégíti. Amikor a nő ezt elutasította, a férfi egyszerűen megerőszakolta – írja az Origo.

Az áldozatok feljelentést tettek, nyomozás indult, és hamar kiderült, kik a támadók. Egyiküket nemrég tartóztatták le a munkahelyén Bidart (Pyrénées-Atlantiques) városában, többet a város környékén, az utolsó migránst pedig Cahorsban (Lot).

Az elkövetők közül 6 fiatal felnőtt, 2 pedig még nem volt felnőttkorú. Jelenleg mindannyian őrizetben vannak.

Borítókép: Illusztráció / PHILIPPE HUGUEN / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában