közlemény

2020.07.11. 21:01

Fidelitas: gyökértelen világot képvisel a balliberális ellenzék

Tisztújítást tartott az ifjúsági szervezet országos választmánya.

Forrás: Fidelitas / Facebook

A baloldal ugyan már tíz éve nem kormányoz, de a magyar fiatalok és családok többségének véleménye azóta is zavarja őket, ezért minden eszközzel a nemzeti konzultáció megakadályozására törekszenek, ha kell törvénysértő eszközökkel – fogalmaz közleményében a Fidelitas a Magyar Nemzet cikke szerint.

A Fidelitas országos választmányának szombaton elfogadott politikai nyilatkozatában úgy fogalmaztak: a leghatározottabban elutasítják a demokratikus és szabad véleménynyilvánítás bármilyen akadályoztatását vagy korlátozását, és kiállnak a személyes adatok védelme mellett.

A 2010 előtti baloldali kormányok idején már láttuk, hogy a gyurcsányisták mit gondolnak a szólás és véleményszabadságról. Akkor lovasrohammal, kardlappal, szemkilövéssel, könnygázzal és rendőri terrorral fojtották belénk a szót – írták az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Hozzátették: a baloldal ugyan már tíz éve nem kormányoz, de a magyar fiatalok és családok többségének véleménye azóta is zavarja őket, ezért minden eszközzel a nemzeti konzultáció megakadályozására törekszenek, ha kell törvénysértő eszközökkel.

Az egyesült baloldal a konzultációs ívek „összelopkodásával”, begyűjtésével és az azokon szereplő személyes adatok törvénytelen kezelésével minden eszközt bevet, hogy minél kevesebb magyar ember tudja elmondani a véleményét a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági függetlenségéről és a magyar fiatalokat egy életre eladósító „második Soros-tervről” – jelentették ki.

Hozzátették: nem az embereket kell elhallgattatni, nem a választókat kell lecserélni és nem az országot kell átszabni, ha nem abban a gyökértelen világban akar élni, amit a balliberális ellenzék képvisel, hanem „a hitványság politikájával” kell felhagyni.

Kiemelték: nemzetileg elkötelezett, a szabadság és a keresztény világ értékei mellett küzdő, történelmére büszke fiatalokra van szüksége Európának és Magyarországnak is. – Ezek a fiatalok mi vagyunk, és erre hívunk mindenkit – áll a Fidelitas Országos Választmánya által elfogadott politikai nyilatkozatban.

A Fidelitas azt is bejelentette, hogy szombaton tisztújítást tartott az országos választmány, ahol újraválasztották Fekete Dávid korábbi elnököt, alelnök Riebel Zsófia, Hojnyák Dávid, Ésik Árpád, Kupcsok Péter és Szilasi Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában