Ország-világ

2020.11.20. 15:57

Fidesz: Bangóné szorosan a kamuvideós Korózs Lajos nyomában halad

A baloldal nem áll le, és láthatóan továbbra sem segíteni, hanem gátolni akarja a védekezést álhírekkel és minden létező módon.

A Fidesz szerint Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője szorosan a „kamuvideós” Korózs Lajos, az Országgyűlés népjóléti bizottsága elnökének nyomában halad a kamuzásban.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében a képviselő online sajtótájékoztatójára reagált. Bangóné Borbély Ildikó azt mondta: a kormány nem készült fel az iskolákban, az óvodákban, a bölcsődékben, valamint az egészségügyben dolgozók koronavírus miatti rendszeres országos tesztelésre.

A Fidesz közleménye szerint a baloldal nem áll le, és láthatóan továbbra sem segíteni, hanem gátolni akarja a védekezést álhírekkel és „minden létező módon”.

„Ma éppen az induló gyorstesztelésekről hazudnak”, amely elsőként a szociális dolgozóknál, az egészségügyi dolgozóknál, jövő héttől a bölcsődékben, óvodákban, valamint az iskolákban kezdődik, és hatalmas logisztikai feladatot jelent – írták, köszönetet mondva az orvostanhallgatóknak és mindenkinek, aki részt vesz a védekezésben, valamint a tesztelésben.

Közölték, hogy egész Európában rendkívüli a járványhelyzet, napról napra több a beteg, és nő a nyomás a kórházakon. A párt ezért arra kéri a baloldalt, „ha már segíteni nem akar, legalább ne zavarja a védekezést.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában