tragikus karambol

2019.04.02. 13:37

Halálos baleset történt az M1-esen

Az ütközésben egy ember meghalt, öten pedig megsérültek.

Nyolcan utaztak abban a kisbuszban, amely kedden az M1-es tatai szakaszán hátulról kamionnak ütközött. Győr felé óriási torlódás alakult ki a baleset miatt – számolt be róla a kemma.hu.

Egy sávon megindult a forgalom a halálos baleset után az M1-es autópályán, de a lehajtó előtt újabb baleset történt. Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 76-os kilométerszelvénynél egy kamion kisbusszal ütközött össze, és egy ember életét vesztette kedd délelőtt. A lap információi szerint a kisbuszban nyolcan utaztak.

Az Útinform tájékoztatása szerint a forgalmat a rendőrség az 1-es főút felé a 67-es tatai lehajtónál eltereli. Már a csomópont előtt nehéz a haladás, 3 kilométeres a torlódás, ráadásul a sztrádáról leterelt autók között újabb baleset történt a Környei úton, a bevásárlóközpont előtt. Aki teheti, már a 61-es Tatabánya – Centrum csomópontnál is letérhet a pályáról Győr irányába.

A rendőrség tájékoztatása szerint a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján azért történhetett a halálos baleset, mert az autópálya külső sávjában a forgalmi ok miatt álló kamion hátuljának ütközött a kisbusz. Úgy tudni, geodéziai mérések miatt állt meg a kamion, azt akarta kikerülni, amikor a kisbusz belehajtott. A kisbuszt vezető férfi életét vesztette, három ember könnyebben, ketten súlyosan sérültek. A baleset helyszínelése még tart, a forgalom a belső sávon haladhat. A térségben lassú haladásra és torlódásra kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában