Tragédia

2018.01.25. 05:47

Halálos baleset történt az M1-esen Győr közelében

Összeütközött négy gépkocsi csütörtök hajnalban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 118-as kilométernél, a balesetnek halálos áldozata és két sérültje is van – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a rendőrség.

Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy Hegyeshalom felé közlekedő autó átszakította a szalagkorlátot, majd nekiütközött a Budapest felé vezető oldalon egy trélernek. Az ütközés erejétől a sofőr kiesett az autóból, és a tréler mögött haladó másik személyautó elé esett, amely elütötte.

A balesetben az elsődleges információk szerint a korlátot átszakító autó vezetője életét vesztette, ketten megsérültek.

Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta, a forgalmat a 119. kilométerszelvénynél a 82-es főútra terelte. A balesetben érintett tréleren az egyik autó a pályatest Hegyeshalom felé vezető oldalára is átlóg, ezen a szakaszon a belső sávot szintén lezárták.

A balesethez Győrből érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában