gyilkosság

2020.01.14. 22:20

Halálra vertek egy nőt a főváros XIII. kerületében

A helyszíni szemle megállapította: olyan súlyosan bántalmazták, hogy belehalt a sérüléseibe. A rendőrség halált okozó testi sértés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Budapest, 2020. január 14. Bûnügyi helyszínelõk Budapesten, a XIII. kerületi Népfürdõ utcában, ahol egy irodaház elõtt nõi holttestet találtak 2019. január 14-én. A helyszíni szemle megállapította: a nõt olyan súlyosan bántalmazták, hogy sérüléseibe belehalt. A rendõrség halált okozó testi sértés bûntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. MTI/Mihádák Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

Holtan találtak egy nőt Budapesten, a XIII. kerületben – közölte a rendőrség kedd este a honlapján.

Azt írták: a Budapesti Rendőr-főkapitányság tevékenységirányítási központját 16 óra 57 perckor a mentők értesítették, hogy a XIII. kerületi Népfürdő utcában egy irodaház előtt találtak egy holttestet.

A BRFK életvédelmi osztálya halált okozó testi sértés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, és megkezdte az elkövető felkutatását.

Borítókép: Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a XIII. kerületi Népfürdő utcában, ahol egy irodaház előtt női holttestet találtak 2019. január 14-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában