veszélyes döntések

2018.10.12. 16:57

Hidvéghi felfedte, miért lobbizik újabban a világmegváltó milliárdos

A bevándorláspárti brüsszeli elit újabb és újabb őrült ötleteire jelent megoldást a Fidesz által életre hívott bevándorlásellenes kabinet. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint veszélyes döntéseiket a Soros György által pénzelt NGO-kon keresztül vinnék véghez, ezt azonban a kormány nem fogja hagyni.

Az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága humanitárius célú vízumok bevezetését kezdeményezte, amivel Brüsszel egyértelműen a migránsok szervezett beutaztatását akarja bevezetni. A nagyobbik kormánypárt ennek okán is hozta létre bevándorlásellenes kabinetét, a 17 tagú testületbe az ország minden részéről kerültek be képviselők.

A kabinet fontosságáról szólva a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön a Hír TV-ben azt mondta, Magyarország „elsőként lépett a tettek mezejére, falat épített”, így ma jó a közbiztonság, hazánk nem küzd azokkal a migrációból fakadó problémákkal, amivel nyugati szomszédai. Ugyanakkor a brüsszeli történésekre folyamatosan figyelni kell, hiszen az ottani bevándorláspárti elit nem adta fel terveit, a frissen megalakult testület ezért ajánlásokat fog tenni tárgyalásokat kezdeményez külföldi politikusokkal.

A politikus emlékeztetett, az Európai Unió egyik tagállamától sem várható el, hogy rögtön beengedje azokat, akik azt állítják, hogy menekültek. További probléma van azzal is a kommunikációs igazgató szerint, hogy az úgynevezett visszautaztatás nem működik, ezért sokkal inkább erre kellene koncentrálni Brüsszel jelenlegi tervei helyett. „Látható, hogy az Európai Bizottság milyen irányokat akar előrevinni ebben a kérdésben” – húzta alá a Hír TV-ben.

Rámutatott, amikor már azt hinnénk, hogy nincs több őrült ötlet, akkor állnak elő újabbakkal. „Brüsszelben akarnak egy ügyészségen dönteni arról, hogy ki kapjon beutazási engedélyt, de az emberek nem gondolják, hogy ez helyes (..) mi is azt gondoljuk, hogy az európai emberek oldalán kell állni” – fogalmazott.

Kitért rá, lopakodó módon akarják a jogköröket bővíteni, a Soros György által pénzelt NGO-kat bevonva döntenének arról, hogy hová helyezzék el Európán belül a migránsokat, úgy, hogy közben ezek a magukat civilnek mondott szervezetek kiemelt támogatáshoz jussanak.

„Látjuk, hogy a brüsszeli elit nem reprezentálja az unió egészét, az európai emberek véleményét, erősen bevándorláspártiak, akik itt Brüsszelből veszélyes döntéseket erőltetnek ránk. Ahol szabadon lehet erről beszélni, Magyarország egy ilyen hely, egy országgyűlési választás szólt erről, ott az emberek a józan ész határain belül maradnak” – így Hidvéghi Balázs.

A teljes beszélgetést erre a linkre kattintva megtekinthetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában